Духовникова и Карамазов изпотиха мрежата с горещи сцени (Снимки)

3

Доскоро гледахме Теодора Духовникова и Владимир Карамазов в хитовия сериал „Откраднат живот”, където бяха доктори в болница „Свети Кирил”. Отношенията им бяха само професионални, а страстите бушуваха между героинята на Духовникова и героят на Юлиан Вергов. В другия безспорен хит в сериалите „Дяволското гърло” обаче, между Карамазов и Духовникова бушуват такива неприкрити страсти, че никакъв професионализъм не е в състояние да ги потуши.

В един от последните епизоди двамата не издържаха и се отдадоха на див секс. А в съседната стая в хотела, в който бяха отседнали, спеше дъщерята на героинята на Теодора. Коментарите в мрежата след това бяха особено екзалтирани!

Теодора Духовникова и Владо Карамазов са дългогодишни и много добри приятели в живота. И точно това се оказва ключово за секс сцените, които трябва да изиграят, без да се притесняват от голотата си, тъй като на терен в такива моменти обикновено има между 30 и 50 човека. В този случай хората били само 4-5 – режисьор, оператор, тонрежисьор, осветител.

Любопитен факт е, че за снимките на тази сцена Духовникова дошла на работа.. гола, а Карамазов – по черни гащи. „Сваляй тези страстоубийки и да започваме”, казал му Евтим Милошев с усмивка и потушил веднага напрежението.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ