Ужасът е пълен: Разкриха кой е простреляният смъртоносно в главата в Пловдив (Снимки)

Свещ

Пловдивчанинът Мирослав Симеонов, по известен като Миро Боксьора, е мъжът, намерен мъртъв в подземен гараж в квартал „Мараша“ в Пловдив, предава Трафик нюз. 42-годишният Сименов е прострелян смъртоносно в главата, а до тялото му е намерен пистолет.

По първоначални данни става дума за самоубийство. Негови познати споделят, че Мирослав е потънал в дългове. Той е изтеглил огромен брой бързи кредити от различни места, като най-вероятно именно финансовите проблеми са подтикнали мъжът да сложи край на живота си.

Боксьора е завършил Спорното училище в Пловдив и последният му адрес е в кв. „Смирненски“. Известен е като хазартна натура, залагал предимно на карти. Има множество криминални прояви, най-вече името му се свързва с кражба на коли. Лежал е в затвори в Доминиканската република и Испания. Преди няколко месеца Миро е загубил баща си.

Симеонов има и законно притежавано оръжие, но тепърва предстои да стане ясно дали намереният пистолет до тялото е неговият.

Припомняме, че Боксьора е открит издъхнал, с куршум в главата, тази сутрин в подземен гараж под кооперация на ул. „Братя Миладинови“ в Пловдив. Мястото на инцидента е оградено с полицейски линии и целият периметър е отцепен.

На мястото на произшествието е директорът на пловдивската полиция Атанас Илков, както и екипи на Криминална полиция, патрули от 2-ро РПУ и Криминалистична лаборатория.

„Тази сутрин е получен сигнал за труп в подземен гараж. Веднага са изпратени полицейски екипи. Огледите продължават и към този момент. Не можем да дадем повече информация по случая до приключване на процесуално-следствените действия“, заяви шефът на ОД на МВР Атанас Илков пред репортер на TrafficNews.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ