Коцето и Коко Динев – 4 пъти баджанаци! Ето кои жени са мачкали чаршафите им

Коцето коко динев1

Константин и Коко Динев са четири пъти баджанаци – двамата плейбои имали 4 общи жени в постелята си. Освен Преслава и Райна, които са делили, според слуховете фолк певецът имал вземане-даване и с настоящата половинка на хазартния бос, която преди дни го дари с дъщеря. Тони и бившият изпълнител на „Пайнер” са имали мимолетна афера преди години, предаде HotArena.

След като се раздели с фолк певицата Емилия, Динев си хвана нова приятелка – Тони, която е неизвестна за широката публика, пише Уикенд. За мадамата се знае единствено, че е завършила естрадно пеене и преди малко повече от седмица дари бизнесмена от ВИС с дете. Преди да се хване с Константин Динев, Тони е измачкала чаршафите с бившия на Райна – певеца Коцето. Най-вероятно това се е случило по време на брака му, защото той е семеен от 9 години.

До момента Коко Динев има три деца – 15-годишната Ивон от връзката му с Анелия, а от Емилия – син и дъщеря – Иван и Мира. Бебето от Тони е четвърто за бившия футболен бос.  Освен Тони, Коцето и „осеменителя на фолк певиците” са баджанаци покрай още две фолк певици – Райна и Преслава. След дългогодишната си връзка с Константин Райна се метна в обятията за хазартния бос, което не остана скрито за медиите. Лютата македонка се опита, макар и неуспешно, да отрече, че е имала нещо общо с бизнесмена, но дебело подчерта, че босът от ВИС има някакво специфично излъчване, с което привлича дамите, и това съвсем не са парите му.

С Преслава многодетният татко изкара повече от година, като дори и тогавашната му половинка Емилия не скри, че е наясно, че двамата спят заедно, а Коко дори за кратко се бе изнесъл да живее с Преси в Пловдив. Адашът му пък спеше с дуетната си половинка, преди да се ожени за съпругата си Надя.

Четвъртата обща жена на Коко Динев и Константин е Венета Райкова. Секс триъгълника между тях се е случил преди десетина години. Коко и Коце и до днес имали мокри спомени от уменията на Венета.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ