Млада българка замина на гурбет в Гърция, връщат я в ковчег

Надя

Млада българка замина на гурбет в Гърция, но почина внезапно. Дори и след смъртта си тя ще спаси човешки животи, след като дъщеря й дава съгласие да бъде донор.

Ето какво пишат близките на Надя във Фейсбук:

„Приятели, млада ни напусна от този свят нашата сънародничка, позната и приятелка Надя, живееща в град Ретимно на остров Крит.

Нека се помолим заедно за душата и да намери покой в пътя и небесен! Нека и благодарим и не я забравяме, защото тя си отиде, но остави частица от себе си! Не една, а няколко! Защото тя стана донор на няколко души и те ще могат да продължат да живеят на този свят и да носят светлина от Надя! Няколко семейства ще продължават да живеят щастливи, няколко деца ще се радват на своите майки и бащи…

Надя, от името на всички ни, БЛАГОДАРИМ ТИ и няма да те забравим! Няма да забравим и думичката „Съгласна“, с която дъщеричката ти се съгласи от първия разговор да помогне на тези хора! В днешни дни, е страшно трудно да останем човеци, а твоята дъщеря ни накара да повярваме, че можем да бъдем Хора!

Благодаря на всички помогнали с оправяне на документи, преводи, носения, тичане, институции, служители, приятели и дори непознати, допринесли с частица, да стане възможно в рамките на два дни да се оправят всичките процедури, за да може да се спасят възможно повече хора!(не зная точната бройка, но от болницата обещаха да ни кажат по-късно).“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ