Темида посече побойника Явор Бахаров, Десислава влезе в съда заради смъртен случай (Снимки)

2

Който е казал, че на известните личности всичко им е простено, не е съвсем прав. Пред закона всички са равни или поне така би трябвало да бъде. През последните месеци не една и две родни звезди застанаха пред Темида. Един напада любим човек, друг брани честта на баща си, трети е свидетел на смъртен случай – казуси кой от кой по-интересни. Вестник „Монитор“ подбра част от тях.

В началото на март актьорът Явор Бахаров попадна зад решетките.

Явор Бахаров бе осъден на 9 месеца пробация, Снимка: Крум Стоев

Причината – той нападна своята любима и колежка Рая Пеева. Актьорът попадна в полезрението на властите, след като беше арестуван на 4 март в 1,25 часа на софийско кръстовище. Стана ясно, че къдрокосият актьор е дърпал за косата жена, а случаен минувач се опитал да ги разтърве, но бил блъснат от Бахаров. Говорителят на Софийската районна прокуратура прокурор Невена Зартова разясни за „Монитор“, че актьорът не е удрял полицай, „отказал е да представи личните си документи и е откаран в I районно управление“. От прокуратурата допълниха, че Явор не е бил и удрял никого, единствено е дърпал косата на жена, която се оказа Пеева. Това заяви и самата тя в личния си Инстаграм профил. „Някои медии със или без желание комбинират и преувеличават факти. Случката е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена, нито пък към полицейски служител“, защити любимия си тя. Явор беше арестуван за 72 часа, но още на 48-ия час се е признал за виновен и е сключил споразумение с прокуратурата за 9 месеца пробация, което съдът е одобрил. От Софийския районен съд обясниха пред „Монитор“, че брат му Захари Бахаров му е наел адвокат и е платил за него, но бил толкова бесен, че не го посрещнал, след като го пуснали. По-малко от 24 часа след като излезе на свобода след тази издънка, Явор се оказа отново в Софийския районен съд. Този път обаче не като подсъдим, а като свидетел по гражданско дело, което продуцентите на сериала „Под прикритие“ водят срещу фирма, печатала лотарийни билети с лицата на героите от криминалната поредица. Малкият Бахаров беше част от хитовия сериал на БНТ, а образът му също грее на билетчетата на късмета. Затова се наложило да се върне при Темида, за да свидетелства. Той се появил на делото в същия вид и дрехи, както бил пуснат от ареста предната вечер. Припомняме, че това не е първият сблъсък на Явор със закона. Преди няколко години той беше задържан, обвинен и признат за виновен за притежание на наркотици.

Попфолк дивата Десислава се озова в съда заради смъртен случай на пътя.

Десислава в съда в Бургас, Снимка: Лалка Димитрова, Дарик

Преди около седмица певицата се яви в Бургаския окръжен съд, след като бе призована да свидетелства по дело за катастрофа с фатален край. Тя даде показания, видимо притеснена и разстроена. Изпълнителката на „Много съм добра“ призна, че все още преживява кошмара от ранната утрин на 9 септември 201 г., когато автомобилът й блъска пешеходец на магистрала „Тракия“. Зад волана на возилото е шофьорът на певицата Димитър Илиев, който е подсъдим за кървавата трагедия. „Не знаех, че толкова ще се притесня на тази масичка. Познавам Димитър от 7 години, той е изключителен професионалист и заради това толкова време работим заедно“, каза звездата, след като застана пред съдебния състав. Тя разказа, че във фаталната нощ имала участие във Варна, а след това тръгнали веднага да се прибират към София. Певицата седяла на задната седалка и си играела с телефона. „Изведнъж усетих рязко спирачки, всичко стана за стотни от секундата. Чух стоновете на Димитър, който бе ужасен, вдигнах глава и видях човек, който търчеше пред колата. Затворих си очите и се хванах за седалката и чух силен удар. След това спряхме колата, бяхме много изплашени, защото не съм преживявала подобен ужас. Не бях на себе си“, разказа още тя. Деси се обадила на спешния телефон 112, за да повика линейка и полиция. Според нейните показания шофьорът Димитър Илиев се е движел в най-лявата лента. При катастрофата на място загина 21-годишният Божидар Кайлов от Карнобат. Разследването и досега не е установило какво е правил младият мъж пеша на магистралата в 5,30 ч. сутринта. След заседанието извън залата певицата разказа пред медиите за ужаса, който е преживяла. „Беше страшно. Може би една година след това ме държа стресът, дори се страхувах да се къпя сама в банята. Беше много неприятно. Въобразявах си, че ме преследва душата му. Може да е някакво смахнато усещане, обаче то беше като травма от това, което се случи. Не пожелах да видя загиналия човек, дори на снимки не съм го виждала. Много пъти се питах: „Господи, защо на нас се случи?“. Това е много тежко като изживяване“, довери тя. Според нея шофьорът й Димитър няма никаква вина за случилото се. Делото продължава на 25 април.

Друг пресен случай е с антилопата на БГ попа Тита.

Младата певица застана в Апелативния спецсъд, за да подкрепи баща си Милен Пенчев, който е шеф на НОИ-Силистра. Той е обвинен, че е част от организирана група, която е осигурявала документи за получаване на по-високи пенсии. Заедно с него задържани са още двама души. „Трябва да съм само свидетел, а не и обвиняем“, каза в съда Пенчев. Припомняме, че първоначално прокуратурата съобщи, че родителят на певицата се разбирал по Viber с осъждания Тодор Тодоров кой да получи по-висока пенсия чрез фалшификация на документи. Тогава Пенчев посочи, че сам изпращал сигнали до прокуратурата за завишени пенсии, което споделя по-късно и изпълнителката на „Вуду кукла“. От държавното обвинение контрираха, че почнал да го прави едва след като разбрал, че се извършват подобни проверки. Тита, чието име по паспорт е Христина Христова, защити баща си в социалните мрежи. „Първо, не мисля, че е редно медиите да замесват моето име с това на баща ми с цел сензация! Второ, аз и всички негови близки сме озадачени как човек, който е подавал сигнали към прокуратурата за извършена престъпна дейност от трети лица, е задържан именно за това? Искрено се надявам, че прокуратурата ще вложи същото усърдие в разследването на хората и обстоятелствата, посочени в сигналите от баща ми, за да се разбере обективната истина. От моя страна и от страната на всички хора в града, които го познават и знаят що за човек е, той има цялата подкрепа и уважение. Образован човек, изградил чисто и достойно име през годините, човек с позиция, характер, воля за живот и справедливост. И най-вече прекрасен баща!“, написа 19-годишната красавица:

Истински фурор предизвика и дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, която неколкократно влезе в съда в Пловдив заради любимия си – бизнесмена Румен Рончев.

Той е обвиняем за обсебване в особено големи размери на лизинговия джипа на Мегз, чиято стойност е близо 100 000 лева. По-интересни от казуса се оказаха отношенията съпруг-съпруга-любовница. На едно от заседанията носителката на „Златна игла“ изкрещя: „Любов, обичам те повече от всичко“, след което припадна. Циркът се разигра пред очите на законната съпруга на Рончев – Зорница Рончева.

„О, не й обръщайте внимание. Тя винаги прави така”, изкоментира самата съпруга, която дори не се обърна, за да погледне какво е състоянието на съперницата й. Когато Румен Рончев бе изведен с белезници от съдебната зала, тъй като съдът потвърди оставането му в ареста, Мегз изпищя и се свлече в ръцете на мускулест мъж, след което елегантно падна на пода. Секунди по-късно към тях се завтекоха и други мъже от залата, които успяха да сложат Каканашева да седне и потърсиха вода, за да й дадат да пийне и да се съвземе. „Всичко това се случва пред нотариус. Няма нищо незаконно. Във връзка с цялата помия, която се изписа по моето име, мога да кажа, че когато преди месеци фирмата умираше, щастливото семейство го нямаше”, каза на влизане в съда Каканашева. Така тя отговори на обвиненията на съпругата Зорница, че се е опитвала да открадне фирмите и бизнеса им. „Тук съм, за да уверя всички, че фирмата е стабилна, не е била в по-добро състояние и е несправедливо хора, които дълго време ги нямаше, сега да искат да седнат на готовата софра”, уточни още тя.

Мис Силикон Джулиана Гани пък съди в Пловдив съпруга си – Станимир Ташев, защото не подписва бракоразводното дело. Малката Джулка се сгоди за фитнес инструктора Илиян Найденов, но не може да се разходи до олтара с него, докато Станимир не й върне свободата. Според близки на изкусителката тя дори не предявявала претенции върху общата им кола, която тя изплащала, само искала Ташев да подпише документите. Още докато Джулиана беше в къщата на „ВИП Брадър“, настоящата й половинка съобщи, че със Станимир са се разбрали той бързо да даде развод, но до това така и не се стигна.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ