Григор Димитров може да поеме глътка въздух

Григор Димитров

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров запази 29-ото си място в световната ранглиста. За последно българинът игра на турнира в Маями и отпадна в трети кръг от Джордан Томпсън, а тази седмица ще открие сезона на клей на Мастърса в Монте Карло, който започва на 14 април.

От останалите българи в ранглистата Димитър Кузманов отстъпи с една позиция и е №323. Александър Лазов е №476, а Александър Лазаров заема 482-ото място. В топ 10 няма промени. Лидер е Новак Джокович, следван от Рафаел Надал, Александер Зверев, Роджър Федерер и Доминик Тийм.

При жените Виктория Томова отново е на 150-о място. Първата ни ракета отпадна в първия кръг на квалификациите на турнира в Лугано, Швейцария. Сесил Каратанчева изкачи шест места до №191. Изабелла Шиникова е 220-а, а Елица Костова, която влезе в основната схема на турнира на WTA в Богота, е №227. В ранглистата при жените води Наоми Осака, пред Симона Халеп и Петра Квитова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ