Динко: Паля танка, ако някой пак се изгаври с България

0ede16efc71c4c104c1ed6257f1e2808_big

„Ако още един път циганин се изгаври с България, хич не ме интересува, паля танка и минавам върху къщата му, ей тъй, за наказание!. Боят му беше малко на тоз циганин, дори да ме осъдят, знам, че съм го направил, защото си го е заслужавал”. Това каза пред Флагман.бг Динко Вълев от Ямбол за случая с циганчето, което си позволи да псува българите и да обижда България в рамките на 3-минутно видео в youtube и последвалия екшън.

Видеото породи милиони коментари в социалните мрежи, а гледанията му надхвърлиха дори клипчето с целувката между Кобрата и Джени Суши. Вчера Флагман.бг ви съобщи, че ямболията, познат у нас като „Ловецът на бежанци” и този път не се сдържа и наказа циганина, като му скъса обицата на носа и го накара да я глътне.

Вълев отишъл до Лясковец, област Велико Търново, за да намери циганина и къщата му, където всъщност се разиграла сцената с откъсната обица. От думите му стана ясно, че ромчето и майка му, която също стана известна с обидите си по адрес на българите, живеели в Германия. Сега Гилбърт Стефанов, който така се е регистрирал във Фейсбук, бил във ваканция и се завърнал за малко у нас.

„Върнал се и решил да се направи на интересен. Малко му беше, долно п*дерастче. Българите го биели и го тормозили и той затова ги мразел. Има подаден сигнал към 112 и в полицията, изобщо не ме интересува, ако ще и в затвора да ме вкарат…”, допълни още Динко.

Относно спекулациите, които веднага завладяха публичното пространство, след като ямболията пусна фотос на циганина, че снимката била фалш и измама, Динко Вълчев отговори категорично: „Те могат да говорят за брат ми, че е п*дераст, пък аз брат нямам…”, ясно говори, че кадърът е автентичен.

Динко Вълев му е дал пет дни срок да се извини за обидните думи, в противен случай ямболията го заплашил, че ще запали къщата му.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ