Цял Калофер се моли за простреляната курсантка Микаела (Първи снимки)

1

21-годишната Микаела Недялкова от Калофер е курсантката, която се самопростреля в Националния военен университет във Велико Търново.

Момичето е много красиво, в родния й град родителите, роднините и приятелите й са ужасно притеснени от инцидента и се молят със сълзи на очи Микаела да оцелее и да се възстанови.

Припомняме ви, че тя се простреля в гърдите, докато почиства зачисления й автомат „Калашников“. За щастие не са засегнати сърцето и важни артерии. „Микела е много добро дете, прекрасно. Много е възпитана, навсякъде и във в всичко е първа. Родителите й са разведени, но момичето живееше и при двамата в Калофер, преди да стане студентка. До скоро имаше приятел, разделиха се“, разказаха местни.

Микаела е второкурсничка в университета. Последната информация след инцидента беше, че е в стабилно състояние, но с опасност за живота. От великотърновската болница Микаела беше транспортирана с военния „Спартан“ във ВМА. Към момента няма яснота какво е точно състоянието й и дали се подобрява.

Източник: „БЛИЦ“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ