Асен Блатечки показа официално новата си жена! (СНИМКА)

асен блатечки

Асен Блатечки се е върнал при последната си голяма тръпка Диляна Попова. Актьорът и моделката, които имат общ син Борил, скъсаха скандално малко след раждането му. В продължение на четири години си деляха грижите около отглеждането на наследника си поравно. Преди няколко месеца обаче той ѝ поискал прошка, а тя му простила и двамата отново свили общо семейно гнездо.

Диляна и Блатечки не крият, че изживяват ренесанс на връзката си. Секссимволът на българското кино дори си позволява да води синеоката красавица на вечери с колеги от театъра и да я представя пред свои познати като официалната си половинка. Освен това от известно време насам актьорът се прибира да нощува в жилището на моделката, видяха ексклузивно фотографите на „Ретро“. Очевидно обаче двамата нямат време да си приготвят домашна храна, затова похапват пица, чиито празни кутии Асен бе засечен да изхвърля рано сутринта в контейнер в близост до кооперацията на моделката. Актьорът се стараел да отменя Попова във всяка посилна за него задача и така често можел да бъде забелязан да пазарува храна за вкъщи и да плаща сметките.

Въпреки че уж окончателно се върнал при Попова, Блатечки продължавал да поддържа контакт и с дъщеря си и жена си Катерина Горанова. С нея са партньори в бизнес начинанията му и тя е дясната му ръка в снимането на авторските му филми, на които се е отдал в последните години. В артсредите се заговори, че Катерина се отегчила от любовния триъгълник, в който попадна заради плейбоя Асен, и най-после успяла да продължи напред, като от известно време била засичана в опасно близки ситуации с друг мъж, пише „Ретро“.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ