Баща с много болното си детенце изживя истински кошмар с таксиметров шофьор!

такси4

Баща преживя кошмар, след като се наложи да извика такси, за да закара болната си дъщеричка до лекаря. Той се доверил на скандалната компания Maxim, която нашумя, покрай информации, че в нея работят шофьори без изрядни документи. 

Вместо да закара бащата и детето до крайната дестинация, шофьорът се изгаврил с тях.

Ето и разказа на самия родител, който търси помощ и съвет:

„Днес се случи нещо невероятно. Понеже дъщеря ми беше с 39,0 градуса и трябваше спешно да хвана такси и да се изстрелям към личният лекар. Поръчах от maxim, дойде бързо, качих е се с детенце и тръгнахме. След около 200метра дъщеря ми се изкашля, шофьора каза „Ооо тя е болна сега ще ме зарази“, след което продължи да коментира „аз да не съм линейка“, „трябваше да напишете в приложението, че сте болни“, колко нелепо. След което не знам как му даде съвест да каже, „слизайте от колата“ бясно отби и ни изхвърли. Онемях и не знаех как да реагирам с 4-годишно дете в ръцете изнемощяло от високата температура!!! След което направих проверка на автомобила и се оказа, че незаконно се подвизава като шофьор на 91280,а фирмата maxim не отговаря за случилото се. Единственото, което мога да направя е да пусна жалба в МВР и да му изпратят финансова полиция, което мен не ме удовлетворява чисто морално значение и дискриминиращо поведение. Моля за адекватна помощ! Искам справедливост!“

А ето това е снимка и на колата на въпросния шофьор:


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ