Сияна от „Мастършеф“ си пусна горещи голи снимки! (Кадри за възрастни)

Сияна мастър

Палави еротични снимки на 32-годишната Сияна Йорданова, която се бори за титлата мастършеф на България в последния сезон на кулинарното шоу, лъснаха в мрежата.

Освен с вкусни манджи Сияна изкушава сетивата на феновете на предаването и с еротични кадрина разголена гръд и дълги крака. Готвачката, която е магистър-фармацевт по образование, бе забелязана наскоро да интимничи с друг участник от шоуто в столично заведение.

Пловдивчанката се гушкаше с 24-годишния Николай Бойков, наричан от колегите си в кухнята Доктора, тъй като е студент по медицина. „Мегасладур“, написа Сияна под обща тяхна снимка в социалната мрежа инстаграм и придружи коментара със сърчица. Дали между двамата хоби готвачи има нещо повече от общи кулинарни интереси, засега не става ясно, но клюките твърдят, че младите таланти изпитват нещо повече от симпатия един към друг.

На една от последните еротични снимки на Сияна Доктора също е отправил закачливо послание и става ясно, че Николай нарича Сияна с галеното Сиси, а тя него Доки, пише „България Днес“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ