Богомил Грозев се перчи с нов джип, живее царски за сметка на Антон Радичев!

богомил грозев3

Вместо да погаси банковия си заем и да свали бремето на ипотеката от бившия си тъст, журналистът си купи BMW Х1 за 100 бона.

Дори и мултимилионерите не си сменят колите така често, както Богомил Грозев! Водещият на информационните емисии по Нова телевизия реши, че му е писнало да се вози в лимузина „Мерцедес”, и на бърза ръка си купи ново луксозно превозно средство, джип BMW Х1. Високопроходимото му возило струва 100 бона – сума, която за болшинството българи е направо космическа, писа „Уикенд“.

На някои читатели вероятно ще им се стори възмутително, че Грозев кара ултра скъп немски джип, а в същото време бившият му тъст Антон Радичев трепери дали няма да загуби жилището си. Актьорът ипотекира апартамента си по времето, когато тв водещият беше женен за дъщеря му Кристина. Кредитът трябваше да послужи за построяването на дом за младото семейство.

Богомил вдигна къща, но си я запази след развода, а задължението към банката не пожела да прехвърли на свое име. Сега водещият дори има нова интимна половинка, а артистът с прякор баба Тонка е все така гарант по заема му.

Новият тузарски джип на 34-годишния журналист е оборудван с всички екстри. На разположение на новинаря са въздушни възглавници, системи за автоматично паркиране и контрол на спирането, автопилот и много други.

Преди няколко дни Богомил цъфна с луксозната си придобивка на бензиностанция между кварталите „Младост” и „Горубляне”. Той спря белия роувър до колонката с дизелово гориво и с директорски тон заповяда на един от униформените служители да напълни резервоара до горе. След като облеченият със светлосиня тениска Грозев се запъти към касата, бензинджията го изгледа сърдито зад гърба му. На работника явно не му беше станало приятно, че тв водещият се държи с него като началник с подчинен.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ