4 катастрофи с 6-ма ранени за 3 години край Загорско, където катастрофира Местан

11

4 катастрофи с 6-ма ранени са станали през последните 3 години в района на кръстовището за село Загорско, където в неделя 6-месечно бебе загина при пътен инцидент с лидера на ДОСТ Лютви Местан.

Това сочи справка на полицията в Кърджали. Първите два тежки инциденти са регистрирани през 2016 година. При станалите катастрофи има 1 ранен. През 2017 година в участъка няма регистрирани тежки произшестви. През миналата година са станали 2 катастрофи, при които ранените са 5-ма.

1 януари до 13 април 2019 година включително на територията на ОДМВР-Кърджали са регистрирани 100 пътнотранспортни произшествия, от които 30 са тежки с 33-ма ранени и 70 леки ПТП само с материални щети. През 2018 година по главния пък към ГКПП „Маказа“ най-много катастрофи са станали в района на село Глухар. В участък от 500 метра преди и след разклона са тежките пътнотранспортни произшествия са 4 с 1 убит и 8 ранени.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ