Посякоха Цветелина Пенкова, 3-та от листата на БСП!

БСП

Цветелина Пенкова временно освобождава позицията си на заместник-председател и член на УС на „Милениум Клуб“ до следващото общо събрание на клуба. Това съобщават от сдружението. 

За изпълняващ длъжността заместник-председател на УС управителният съвет на клуба назначи Калоян Буковски.

Името на Пенкова нашумя през последните дни заради номинацията й за евродепутат от листата на БСП. Там тя фигурира на трето място – след Елена Йончева и Петър Витанов. За справка, на по-задни позиции се нареждат имена като Сергей Станишев или Момчил Пеков. Петър Курумбашев пък дори отказа участие в евролистата на червените, тъй като предложеното му 9-о място му се сторило като „подигравка“.

В своята позиция от „Милениум Клуб“ пожелават успех на Пенкова в кампанията й, подчертавайки, че сдружението винаги е давало възможност на членовете си да се реализират в политиката, държавната администрация или частния сектор. Те подчертават, че нямат никакво участие в номинацията на Пенкова и това е неин личен път.

Макар и безпартийна „Милениум Клуб България“ не е безпринципна организация, посочва се още в изявлението.

От сдружението напомнят, че те самите вече са представили своята листа за евровота „Път на младите“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ