Голям гаф в ефира на Нова тв стъписа Виктор Николаев!

1555482210-skldfngsdgfsd
1555482210-skldfngsdgfsd

Пореден гаф стана в студиото на „Здравей, България”. Константин Трендафилов (Папи Ханс) бе на гости на Аделина Радева и Виктор Николаев, за да разкаже за участието си в „Като две капки вода”.

След като той цъфна в студиото в ефира започна да се върти видео от последното му превъплъщение – в образа на Слави Трифонов.

След като обаче камерите отново започнаха да излъчват от студиото Виктор Николаев се стъписа. „Ама, какво!? Не сме били в ефир 2 минути?! Та ние си говорим тук, как така?”, запита шокирано той вдигайки ръце.

След като явно му отговориха в слушалката двамата с Аделина започнаха да се смеят и той отправи въпрос към певеца: „Как ти се отразява участието в предаването”, поде той.

Папи пък веднага се пошегува, че вече е отговорил, но може да го попита и още няколко пъти едно и също. След като призна колко му харесва в шоуто изведнъж Николаев пак тръгна с шега.

„Ох, и това е изрязано, не сме в ефир, трябва да те питам пак”, заяви той, но смеейки се през цялото време.

Ко-водещата на „Здравей, България” през цялото време предимно се смееше и свеждаше засрамено глава надолу.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ