Премиерът Борисов с горещ коментар за кокаина в Черно море

Бойко Борисов

Министерският съвет открива медицински факултет в Бургас и променя осигурителните доходи.

„Забавихме се малко, но всеки ден хващаме по няколкостотин килограма кокаин, хероин, тонове марихуана. Службите се разработиха много“, коментира преди началото на днешното заседание премиерът Борисов.

Припомняме, че вчера на плаж „Болата“ изплува поредният сак с кокаин. Така намереният наркотик по Черноморието вече е над 200 килограма.

На днешното заседание правителството ще одобри допълнителни средства по бюджета на Държавното обществено осигуряване за 2019 г. Това предвижда дневният ред на днешното правителствено заседание.

Кабинетът „Борисов 3“ ще разгледа и предложение на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев за откриване на Медицински факултет към университет „Проф. Асен Златаров“ – Бургас. Вицепремиерът Красимир Каракачанов ще внесе проект за споразумение между част от европейските държави за облекчаване на процедурите за издаване на разрешения за преминаване на границите в Европа.

Правителството ще одобри и прекратяване на концесиите на два плажа – част от крайбрежната ивица на морски плац „Равда – Национален детски комплекс“ и „Равда-ХТИ“. проблеми. Добре е за уединение, медитации. Полезно е да се медитира.“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ