Родна певица стана най-щастливата жена на света, роди й се син (Снимки)

1555498033-zfgg

Преди броени дни, на 5 април се роди Самуeл – първото дете на Десислава Христова, синеоката една -трета от LaTiDa. Мама и бебе са вече вкъщи, чувстват се страхотно и се подготвят за концерта на триото, който ще се състои точно след месец в Sofia Live.

Момичета вече започнаха репетиции за концерта в… дома на Деси, за да не се разделя тя от бебето си и за миг. По всичко личи, че на малкия Самуел музиката му допада защото и той се включвал и пригласял на мама и колежките й. Това въобще не е чудно, смята певицата, тъй като тя е работила почти до раждането и Самуел е послушал много хубава музика още преди да се роди. В осмия месец Деси и колежките й бяха част от големия концерт на Любо Киров. Преди това пяха заедно с Лили Иванова, която също като Любо избира LaTiDa за свои беквокалистки на големите си концерти.

Деси, Яна и Бети избраха да се върнат към любимата музика от 90-те. LaTiDa зареждат нов плейлист с позабравени български песни, които ще върнат публиката назад в най- романтичното време на родната музика. „Те са отражение и на нашите първи силни чувства и емоции, и винаги ще бъдат част от сърцата ни“, споделят момичетата.“Ако искате да си припомните любимите песни от времето на промяната, заповядайте на 17 май в Sofia Live Club .“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ