Юлиан Вергов свали завесата, ето защо се сбогува с „Откраднат живот“!

вергов

Юлиан Вергов напусна хитовия сериал „Откраднат живот“ по Нова тв. Героят му доц. Виктор Банков вече няма да работи в екранната болница „Света Анастасия“.

Това беше. И беше фантастично. Благодаря на всички зрители, че бяхме заедно. Обичам ви и поклон“, сбогува се актьорът с феновете си в социалните мрежи. В последния му епизод в „Откраднат живот“ докторът бе извикан от своята бивша любима Виктория (в ролята – Теодора Духовникова) на среща в Испания.

Докато се излъчваха последните епизоди на медицинската сага с негово участие, Вергов вече снима нов филм, този път – игрален – „Пепел върху слънцето“. Докторът ще се вихри отново в болница, но вече като пациент. От изтеклите снимки става ясно, че Юлиан дели една стая с легендата Павел Попандов и с по-младия си колега Ники Станоев, писа „Телеграф„.

Филмът е дебют на режисьора Богомил Калинов, който е събрал екипа си и двамата си братя – Калин Калинов е продуцент, а Александър Калинов – сценарист заедно със Златимир Коларов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ