Три месеца след инцидента: Проговори битият от цигани във Войводиново командос!

воиводино

Пребитият от циганите Борис и Асен Пакетови командос в пловдивското село Войводиново, проговори три месеца след инцидента, който взриви не само селото, а и обществото. Валентин Димов не се е възстановил напълно. Бъдещето му като снайперист в армията също не е сигурно.

„На всеки може да се случи. Съвсем отскоро започнах да излизам отново“, споделя военният пред Нова телевизия.

„Пресичаха пред автомобила. Разминавайки се с тях те ме напсуваха и това ме принуди да спра. Нямаше отговор, нямаше други реплики от моя страна. Не съм им посягал и псувал“, обясни Валентин.

„Това, което чувах през цялото време беше, „Оставете ме, искам да го довърша“. Якето беше още върху мен. Имаше моменти, в които си мислих, кога ще свърши всичко“, върна лентата назад пребитият военен. Казва, че не е сигурен кой от двамата братя Пакетови е говорил тези думи.

„Със слизането си съм потърсил обяснение защо те са държат по този начин. Оттам нататък всичко е извършено от тях. Ако не бях слезнал, нямаше да се случи всичко това“, коментира още той.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ