Двама са тежко ранени след катастрофи във Варна

Линейка

Жена на 35 г. и 82-годишен мъж са с опасност за живота след пътни инциденти във Варна. Това съобщиха от ОДМВР-Варна.

Вчера, около 18.40 часа, на бул. „Трети март”, до автобусна спирка „Осъм”, е станало пътнотранспортно произшествие. Според първоначалната информация, неправоспособният водач на мотоциклет „Сузуки” (23 г., от Варна), по време на движение, блъска пешеходка, пресичаща пътното платно на пешеходна пътека и при наличието на пешеходна светофарната уредба.

Вледствие на инцидента жената е настанена в Реанимацията на МБАЛ „Св. Анна” със съчетана травма и опасност за живота. Пострадала е и пътничка от мотоциклета (27 г.), която е настанена за лечение с фрактура на глезен и контузии, няма опасност за живота й. С контузни травми е освободен за домашно лечение 23-годишният водач на мотора. Същият е задържан за срок до 24 часа.

Мъжът е отказал да му бъде направен тест за употреба на наркотични вещества. При извършената проверка е установено, че МПС е с прекратена регистрация, а поставените на него регистрационни табели са издадени за друго превозно средство и се издирват. Работата по изясняване на детайлите и обстоятелствата около случая продължава. По случая е образувано досъдебно призводство.

По-рано през деня при инцидент в автобус от масовия градски транспорт при падане е пострадал 82-годишен мъж, който е получил фрактура на черепа и травма на мозъка. Мъжът е настанен за лечение с опасност за живота в МБАЛ „Св. Анна”.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ