Доган вече се гаври! Пеевски повежда ДПС към Европа, всички го искат за евродепутат

7 Dni Bulgaria19.04.201910450
делян пеевски

Депутатът от ДПС Делян Пеевски, който в този парламент има само един работен ден – когато положи клетва за народен представител, има най-много номинации за листата на партията за европейските избори на 26 май. Той е номиниран от почти всички областни структури на ДПС и нищо чудно този път да оглави листата, а не да остава на второ място, като на предишния евровот.

Издигането на кандидати за евродепутати от местните структури на партията приключиха в края на март, но до този момент няма яснота нито кои ще влязат в листата й, нито кой ще бъде избран за неин водач.

Официално от ръководството оправдават закъснението с големия брой номинации – повече от 100, но според депутати листата ще бъде подредена от тесен кръг хора, като имената се пазят в пълна тайна и ще станат ясни ден преди регистрацията в Централната избирателна комисия (ЦИК). Някои предполагат дори, че кандидатите ще бъдат огласени чак след като листата бъде регистрирана.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ