Братът на Димитър Рачков затъна още повече! Отива на съд, грози го затвор?

рачков брат

На съд за държане и разпространение на забранени субстанции отива Петър Рачков.

Това съобщиха от Окръжната прокуратура в Бургас. Петър е привлечен като обвиняем миналата седмица, след края на разследването. Според материалите по делото дрогата, открита у Рачков, е предназначена за продажба, а самият той е сочен за дилър, за което може да отнесе от 2 до 8 години затвор, ако бъде признат за виновен, писа „България Днес“.

Петър Рачков ще трябва да плаща и солена глоба – от 5 до 20 хиляди лева. Очаква се процесът да започне до месец – след като бъде внесен обвинителен акт.

В момента Петър Рачков е на свобода срещу „подписка“. Той е арестуван последно април миналата година. При изненадващ обиск в дома му ченгетата откриват четири пакетчета, пълно с равно количество амфетамини. Иззети са още наркотици, натъпкани из колата, както и течности в пластмасови бутилки, електронна везна и термометър.

Освен с дрога Петър Рачков има и други регистрации в досието си. През 2014 година е задържан заедно с 20-годипния Виктор Вучев за притежание на фалшиви долари.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ