Сътрудничка на Стефан Данаилов се спъна в перка на „Графа“ и се потроши!

графа4

72-годишната Невяна Малчева, дългогодишен сътрудник на проф. Стефан Данаилов, се спънала в една от „перките“ на ул. „Граф Игнатиев“, счупила е дясната си ръка и е наранила лицето си. Инцидентът станал в четвъртък към 17 часа, докато жената вървяла от „Св. Седмочисленици“ към площад „Славейков“, за да хване такси и да се прибере, разказа тя за „24 часа“.

„Спънах се в една от перките, фрактурите са на лъчевата кост и гривната на ръката Слава богу, на лицето имам само охлузвания, макар че лекарите се страхуваха за носа. Носът и зъбите ми не са счупени“, разказа Малчева за помощта, оказана й от лекарите в „Пирогов“. Те поискали да я хоспитализират, но тя помолила да я пуснат вкъщи, защото е с диабет и високо кръвно налягане и в домашна обстановка ще й бъде по-удобно.

Гипсирана е, другият петък лекарите я викат на контролен преглед за снимка, за да проверят дали всичко е наместено добре. Д-р Тодоров бил щастлив, че е наместил добре костиците. Самият факт, че болката малко отшумява, означава, че наистина е така, ще внимавам, за да не ми правят операция, каза още Невяна Малчева.

Веднага след падането много хора напълнили чантата й с имената и телефоните си, готови да свидетелстват. В „Пирогов“ пък я посрещнали с думите: А, още един случай от „перките“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ