ВМРО се регистрира за евроизборите!

Каракачанов-10-1280x982

ВМРО ще регистрира евролистата си за изборите на 26 май.

Водач на листата е евродепутатът Ангел Джамбазки. В нея се очаква да бъдат и народните представители Александър Сиди и Юлиян Ангелов, както и общинският съветник Карлос Контрера. Част от гражданската квота ще бъдат режисьорът Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков.

„Европа е на кръстопът. От тези избори зависи дали тя ще продължи да върви по пътя на безконтролната миграция. Или ще бъде на Европа на нациите. Ако искат да гласуват за гей бракове, да го правят. Но, ако искат заединството на нацията ни, да гласуват за нас и Ангел Джамбазки“, каза вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Караканов.

„Призоваваме всички родолюбци да не разпиляват гласовете си, а да гласуват за нас“, каза водачът на листата Ангел Джамбазки.

Каракачанов говори за срутилата се стена на военното поделение в Хасково. „Разпоредил съм вътрешна проверка. Още в понеделник ние ще сме готови. Но колко ще продължи проверката на прокуратурата, не знам“, поясни Каракачанов.

За скандала „Апартамент гейт“ той каза, че той е начин да се удари



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ