Корнелия Нинова отвръща: ГЕРБ ни отнеха човешкото достойнство!

Корнелия-Нинова-1-1280x1030

Тръгваме за европейски избори, за предсрочни парламентарни избори, но най-вече – тръгваме на битка за справедливост сега. Това е слогънът на нашата кампания. Справедливост днес, не след 5, не след 10 години, не с празни обещания и с кухи фрази.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, по време на представяне на евролистата на партията.

Днес представяме пред вас и лицата на тази кампания – хората, които предлагаме да ни представляват в Европа. Остава да си свършим работата. Имаме идеите, имаме хората, от нас – от този екип и от вас – мотора на партията, зависи да си свършим работата. Да се обърнем към всеки български гражданин, тук или в чужбина, посочи тя.

Мнозина не вярват, че Европа може да помогне на българското правосъдие. Може, ако изградим силна, независима и подчинена единствено на върховенството на закона европейска прокуратура. Да се гласува на европейските избори има смисъл, защото те са важни за всеки българин, за справедливостта сега, каза още Нинова.

„Гражданите за европейско развитие на България” – ГЕРБ, ни отчуждиха от европейските ценности, от българските ценности, лишиха ни от човешкото ни достойнство. Искаме свобода – основна европейска, българска и човешка ценност.

Можем да поставим началото на промяната на модела, в който 30 години политици, икономически кръгове, олигарси са заедно единствено за личния си интерес и срещу интереса на народа. Този модел можем да променим.Обръщаме се към вас – излезте и гласувайте на 26 май, заяви още лидерът на БСП.


One comment

  • Георги Георгиев

    20.04.2019 at 21:08

    Ти нормална ли си?Кое ти е отнело ГЕРБ?Ти узурпира партията си.Не мога да си представя какви хора ще гласуват за това БСП,в което ти го превърна.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ