Вечната дружба пред крах: Катето Евро нанесе тежък удар на Азис, а той я прецака!

азис катето евро1

Вечната дружба между фолкизпълнителя Азис и актрисата Катето Евро е на път да остане в миналото.

Костинбродския славей се фръцна на дружката си по време на представянето на книгата й „Катерина Евро и още нещо“ и дори отказа да се качи да чете, въпреки че предварително бе заложен в програмата.

Запознати твърдят, че Азис се засегнал от майтапчийската реплика на Катето: „Само аз мога да направя така, че Азис да чете книга пред Гого Лозанов“, с типичното си чувство за хумор се изцепила Катето, което обаче вбесило певеца и той демонстративно се врътнал и напуснал събитието, без да прочете и ред от книгата на актрисата, писа „ТелеграФ“.

Самата тя останала втрещена от поведението на певеца и няколко пъти след това опитала да се свърже с него, за да се извини, ако го е засегнала, но той не отговарял на повикванията.

Не е ясно дали все пак Катето е успяла да поиска прошка от Азис, но близки и до двамата са на мнение, че става въпрос за временна свада и двамата ще продължат да бъдат приятели.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ