Шокираща версия: Смъртоносен рекет погубил малкото дете в катастрофата в Бургас!

Линейка

Какво уби 7-годишното ромче на ул.”Константин Фотинов” в Бургас? Според очевидци малко по-рано днес на улицата имало голяма група деца от ромското гето – 7-8, може би дори 10. Те ровели по контейнерите, изскачали пред колите, минавали между тях, без изобщо да се оглеждат, предава Флагамн.бг.

„Видях ги, че изобщо не се оглеждат и преминах с повишено внимание край тях. След мен чух един шофьор да набие спирачки и да натисне клаксона. Явно е имал някакъв проблем”, разказва бургазлия, преминал днес по ул.Константин Фотинов около 12 часа.

Инцидентът е станал в 12:45 часа. Според полицията три деца изскочили изневиделица на 45-годишен шофьор с БМВ. Те на бегом минали през колата му, последното е било засегнато от калника на автомобила.

След удара другите две деца избягали, а шофьорът закарал детето в болница, но то е починало. Пробите, които са му направени са отрицателни, няма данни да е шофирал и с превишена скорост. Може би за миг се е разсеял.

Припомняме, че в последните няколко години в Бургас зачестиха сигналите, че роми използват децата си, за да изнудват шофьори. Децата изскачат изневиделица пред автомобила, обикновено водачът спира и е много изплашен, а ромите започват да го изнудват за пари, за да не викат полиция и да му създават проблеми.

Дали този случай е такъв е трудно да се каже. Разпитват се свидетели, преглеждат се и записите от видеокамерите, за да се види какво е в основата на инцидента.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ