Сестрата на Петя Дикова – Карина, показа шокиращо ВИДЕО от пъпа на София!

Карина Каран

Сестрата на Петя Дикова сподели супер скандално видео във фейсбук профила й. От кадрите на Карина Караньотова, която е дъщеря на половината на Аня Пенчева – Ивайло Караньотов, се вижда, че действието се развива на пъпа на София – на жълтите павета пред парламента.

Скандалното в случая е, че пред сградата на Народното събрание се е събрала огромна тълпа от хора, който съвсем необезпокоявано пушат марихуана.

Марихуаната е незаконна в България. Според българското законодателство марихуаната е определена като наркотично вещество с висока степен на риск за общественото здраве. Официално е известна като коноп или канабис, защото се извлича от конопени растения, но сред хората се известна с още много различни имена като марихуана, трева, джойнт и други. Тя е забранена в хуманната и ветеринарната медицина, т.е в България няма как да бъда лекуван с такъв вид „медикамент“. Наказателният кодекс определя като престъпление придобиването и държането на наркотични вещества, като предвижда по-тежко наказание за придобиване или държане на високорискови наркотични вещества каквато е марихуаната.

И на фона на цялата тази информация огромната тълпа пуши съвсем необезпокоявано на центъра на София.

„Амии…Какво се случва? Нещо много интересно! Масово пушене пред Народното събрание. Ами доста е приятно да пуши пред полицаите. На хората им е много весело. Направо стана някаква димна завеса. Идеята е да се протестира срещу това, че в България няма лична доза марихуана и се заключват хора за по един грам, което проваля на младите хора бъдещето за това, че не са направили нищо лошо“, така Карина започна кадрите, които сподели в личния й фейсбук профил.

„В момента всички пушат. Точно в 16:20 часа се случва това масово пушене. Много е култово, защото такова масово събитие не е имало“, допълни доведената щерка на известната актриса Аня Пенчева.

Междувременно пък протестиращите пък викаха: „Свобода!“.

„Куките идват. Те са в шок лекинко. Запълнили са тука паметника“, чу се гласа на Карина зад кадър.

Тя поясни, че еуфорията от „първоначалното палене“ е намалява и вече всички са се напушили.

Разбра се, че е имало и „заключени хора“, тъй като едно 12-годишно дете дошло да пуши сред протестиращите.

Малко по-натам във видеото й тя започна да изтъква разликата в цигарите, алкохола и марихуаната.

Повече от случката и съжденията на Карина може да видите във видеото й:


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ