Баджанакът на Румен Радев много смел: Обвини Бойко Борисов, че убива хора

Бойко Борисов

Фактът, че Борисов отново започна да прави копки, показва, че безизходицата при ГЕРБ е пълна“. Това заяви председателя на предизборния щаб на БСП Георги Свиленски пред БНР.

Ние твърдим, че АМ Хемус трябва да е приоритет. Противници сме на пилеенето на отпуснатите средства, както и че това се прави скрито от българското общество.“ Като пример за това Свиленски даде многобройните откази на управляващите да предоставят договорите за изпълнение на строителството на пътищата, както на народните представители, така и на медиите. “ Милиард и 300 милиона не са на Борисов и Горанов, а са на всеки един български гражданин. Всеки българин има право да се интересува – как ще бъдат изразходвани тези средства и за какво ще бъдат похарчени“, коментира бившият мъж на президентшата Деси Радева.

„Ако тези хора не бъдат отстранени от властта, контрол върху дейността няма как да се осъществи. Контролът става ясен, след като хората катастрофират върху тези пътища. Пътища, построени от ГЕРБ, отнемат човешки животи. Вече 6 месеца властта отказва да се направи независима проверка. Фактът, че отказват толкова време, показва, че тези хора имат притеснения и знаят, че ще бъдат заловени,“ изтъкна Георги Свиленски.

„Ако ще правят магистрали като Марица, Тракия и Струма – по-добре да не правят нищо. След това трябва някой да ги ремонтира. Ако се правят настилки като край Своге, по-добре да не правят нищо, защото загиват хора“, изтъкна Свиленски. Според него това правителство е компрометирано.

„Фактът, че Борисов отново започна да прави копки, показва, че безизходицата при ГЕРБ е пълна“, категоричен бе той, като констатира, че тази първа копка се прави, само защото скоро има избори.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ