Това минава всякакви граници: Арестуваха и циганка за побоя над българите и полицаите в Куклен

33

Четири или пет души са били арестувани за циганската агресия, която днес възникна в пловдивския град Куклен, твърди БЛИЦ от свои източници. Всички закопчани са цигани. Сред тях има и една жена.

Положението вече е овладяно, няма ескалация на напрежение, но полиция продължава да е на място с цел предотвратяване на евентуално безредици. Семейство помоли цигани да намалят музиката, защото децата им спят, а ромите извършиха нещо брутално!

Както 7DniBulgaria.bg съобщи около 20-25 цигани са влетели в частен имот, където семейство от Пловдив с 4 малки деца е празнувало Великден. Поредната цигански агресия е била провокирана от това, че хората направили забележка на цигани да не пускат толкова силно музиката.

Разярени и пияни, циганите прескочили оградата и отишли да се саморазправят с празнуващите. Пристигането на полицаите, които били извикани от свидетели, ядосало още повече циганите. В резултат на това е счупено стъкло на патрулка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ