ВМРО хвърли бомбата: Настояват за още десетки милиони мигранти към нас, досега не сме приели достатъчно

Ангел Джамбазки

„Битката ще бъде за отстояване на традиционните християнски ценности. За нас семейството се състои от мъж, жена и техните деца. И това е! Край. Точка по въпроса“, това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки в интервю за Кис13.

„Ние казваме, че трябва да спрат с опитите да променят нашите традиции. Те са такива, каквито са ги запазили, съхранили нашите прадеди. Те са в народната музика, в шевицата, в носията. Нашите християнски корени и ценности си ги харесваме и казваме, че не желаем никой да идва и да ги променя.“, заяви заместник-председателят на ВМРО.

Ангел Джамбазки е категоричен, че Европа трябва да е на Отечествата. Това означава България да участва в процесите, които ни засягат, и даде пример с Пакета „Мобилност“ на Макрон.

„Уж сядаме да преговаряме, уж всички разбират, че се засяга интересът на държава с над 130 млн. население и го налагат силово, и то за три гласа. Това не е Европейският парламент, който трябва да уважава интересите на всички останали държави. Това е диктат на шепа лобисти, които могат да се изброят на едната ни ръка. Това са Германия, Франция, Австрия и донякъде Италия. Те налагат на всички останали битката „ядро-периферия“., добави Джамбазки.

„В следващия ЕП предстои и битка за защита на българския интерес и по въпроса за миграцията.Знаете, че за съжаление тази тема стои за водещия кандидат г-н Тимерманс и той не стои на наша страна. Той настоява за повече миграция, той твърди, че не сме приели достатъчно хора от Африка, от Азия и настоява за още. Още означава милиони, десетки милиони. Около 70 милиона човека в момента са вътрешно разселените лица в държавите от африканския континент“, каза евродепутатът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ