Разтърсващо от любима наша актриса: Косата ми опада, пия и плача, но ракът избра грешната кучка

бианка

Бианка Илич, която зрителите помнят като Супер Бианка от шоуто на Иван и Андрей, се показа по-силна и по-уверена в победата над рака след химиотерапията, на която се подложи.

И с окапала коса, какъвто е обичайният резултат от химикалите в кръвта. Шокиращи снимки на Банка без коса публикува в новия си брой българското издание на популярното женско списание

Неотдавна във фейсбук Бианка публикува следното признание: „Животът те удря силно. И ти трябват точно 3 секунди да решиш дали си супер герой или не си. АЗ СЪМ! В края на 2019 г. ще бъда горд победител над рака! Благодарна съм да имам толкова много любов и подкрепа от приятелите и семейството си. Обичам ви с цялото си сърце. Cancer picked the wrong bitch (Ракът избра грешната кучка, б.ред.)”.

Бианка разкрива, че ѝ съобщили диагнозата в разгара на трескава подготовка за бъдещи проекти. „Борех се на голям кастинг за шоу по Ен Би Си и имах покана да участвам в българския „Биг Брадър”, не скри Илич, която от години живее и работи в Ню Йорк. След като научила лошата новина, реакцията ѝ била подобаваща.

„Направих си един голям коктейл от тези, тройните, във водна чаша без разредител. Сълзите идват след това, като осъзнаеш какво всъщност се е случило. Минаваш през много етапи – ядосваш се на целия свят, отказваш да приемеш, мислиш, че умираш и че това е краят. След време осъзнаваш, че всъщност има по-страшни болести, които са за цял живот и са непреодолими”, философства Бианка Илич.

За олисялата глава не скри, че я е довела до сълзи. „Суетна съм или поне доколкото суетна може да бъде една куклена актриса, скрита зад параван. Много плаках за косата. Падна изведнъж, което бе шокиращо”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ