Знае ли Борисов!? Троловете на Цветанов в атака срещу ВМРО, обслужват Марешки! За пари ли?

бойко борисов, цветан цветанов

Странна тенденция наблюдава екипът на 7DniBulgaria.bg в интернет-пространството, където живеят политическите тролове.

Особено тези, които обслужват Цветан Цветанов, най-вероятно издържани от предизборния му ковчежник Нико Тупарев.

В последните дни, когато троловете няма какво да заработват, хвалейки ГЕРБ и Асансьорчика, те атакуват…коалиционния партньор ВМРО. Или пък тролят с хвалебствени слова постове за…Марешки. Това се забелязва отчетливо на нашите страници във Фейсбук, в които имаме над 400 000 последователи.

Както вече писахме, трансформирането на „Воля“ от родАлюбива в родолюбива партия и така да удари по патриотичния вот на ВМРО е проектирано от Цветан Цветанов. Целта му е да прати Марешки в Европа, а той да сложи ръка на парламентарната патерица и чрез нея да извива ръцете на Бойко Борисов.

Елементарно е например да се проследят няколко материала в проправителствената агенция ПИК, за да се види, че анонимни профили, които по традиция бранят ГЕРБ и Цветанов и плюят по Корнелия Нинова, сега имат и нова задача – да пустосват ВМРО. Очевидно Цветанов тръгва на тотална война с коалиционния партньор на Борисов, но дали самият Бойко знае за това!?

И за пари ли го правят троловете или заради нареждане по…асансьора!?

И не на последно място: дали пък ВМРО няма да предприеме ответни стъпки след вота? Борисов знае какви…


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ