Култов Светльо Витков: В дясното всеки се бори за любов с премиера Борисов

светльо витков

Не знам как се смята прагът на бедност, но мисля, че много пенсионери биха се зарадвали на минималната работна заплата. Това каза лидерът на „Глас Народен“ Светльо Витков в  предаването ”Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3.

„Единствената ни коалиция, за радост, не беше успешна, но си научихме урока“, обобщи Витков коалицията с Реформаторския блок.

„Битката в дясното приключи разпарцальосано. Идеята на всяка партия вдясно е само за лично влияние и любов с премиера Борисов. Не ни стигна липсата на любов. Беше грешка. По-добре прелъстен и изоставен, вместо започнат и недовършен“, добави той.

„Против Истанбулската конвенция сме. Ние българите сме по-консервативни, така че докато не станат повече джендърите у нас, темата виси, каза Светльо Витков. Не можеш да си човека на сцената, когато зад теб стоят 50 000 гласа“, категоричен бе той.

„Започнахме от нищото и стигнахме почти до нищото, но когато стигнеш до едно ниво, което или продължаваш за 1,5% от 2% или искаш да стигнеш над 4%“, каза още Витков.

„Избори се правят със средства, затова ни е трудно. Не съм се отказал, нещата трябва да се правят бавно, защото нямаме право на грешка. Малките партии нямат право на грешка“, каза той.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ