„Каризма“ се завръща, Миро намери заместник на Галка (Снимка)

1557133700-hqdefault

Гласовитият певец Миро е буквлано запленен от младата звезда Нелс, която преди години изгря в „Гласът на България“. Тогава тя попадна в отбора на Иван Лечев и направи силно впечталение на зрителите с прочувствения си глас.

Наскоро младото момиче пусна любителско видео с изпълнение на последната песен на Миро „Печат на моята душа“. Прочувственото изпълнение бързо се разпространи из социалните мрежи и достигна до самия певец, който също сподели в профила си нейното изпълнение.

Както знаем, Миро е много критичен и рядко си позволява да хвърля хвалебствия към колеги. Явно Нелс е успяла да докосне сърцето му, след като изрази публично възхищението си от нея.

А само преди ден Нелс и Миро се запознали на негово участие. Той бързо разпознал младата певица и я поканил да изпеят последната му балада и още няколко в дует пред препълненото заведение. Очевидци разказват, че гласовете толкова си паснали, че Миро се замсилил за дует с нея.

В социалните мрежи вече тръгнаха слухове, че Нелс ще бъде достойна заместничка на Галка от „Каризма“. Знаем, че Миро рядко си позволява да записва дуети, а направи ли го – то е с талантливи изпълнители. Предвид лиричните гласове на Миро и Нелс, предполага се, че първият им дует ще бъде прочувствена балада.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ