Ангел Джамбазки обеща да брани България и се хвана на хорото! (ВИДЕО)

Ангел Джамбазки

„Ще продължим да браним българския интерес, такъв какъвто го разбираме – да браним България от нелегална имиграция, да браним България от двойните стандарти, да браним България от опитите да бъде разградено българското общество и традиционното българско семейство. Да браним Бълтария от мултикултурализъм и радикализъм ислямски“. Това заяви в Пловдив водачът на листата на ВМРО за европейските избори Ангел Джамбазки.

На връх Гергьовден ВМРО пренесе концерта „Да се хванем на хорото“ в центъра на Европейската столица на културата – Пловдив, и на него присъстваха двама от кандидатите за евродепутати – Ангел Джамбазки и Александър Сиди.

„Ангел Джамбазки доказа, че може да бъде най-активният евродепутат, човекът, който да спре двойните стандарти, човекът, който се опита да спре вредния за България пакет „Макрон“, обясни третият в листата на войводите Александър Сиди, цитиран от „Трафик“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ