Брутално: Здрав мъж нападна жена на оживено кръстовище, всички стоят и гледат!

полиция

Здравеняк с бургаски автомобил нападна жена на оживено кръстовище в Плевен. За потресаващата агресия разказва свидетелка на случилото се. Грозната сцена е от този уикенд, мъжът засякъл пътя на младата жена, след това спрял, започнал да блъска по колата й, а накрая налагал и нея.

Подадена е жалба за саморазправата, две млади жени, пред които се развива цялият екшън, свидетелствали срещу агресивния мъж. По-потресаващо от нападението е, че в района е имало други хора, които не са помогнали на беззащитната жертва.

Ето свидетелския разказ на една от дамите свидетелките (без редакторска намеса):  

„Господинът от тази кола, около 30-годишен, не спря да засича едно момиче и накрая с цялата си наглост спря, слезе от колата и започна да блъска по колата й. Тя излезе от колата си, а  той буквално започна да я удря и блъска!

Е, питам се останаха ли нормални хора? Още повече мъж да бие жена пред очите на доста мъже, които само гледаха. Надявам се тези случки да не се повтарят толкова често и хората да сме малко по-хуманни един към друг!

Всичко това се случва, защото въпросният мъж явно е бързал, а момичето даде път на тролея. Още тогава е започна да свири с клаксона.

П.С. Момичето подаде жалба, а аз и моята приятелка свидетелствахме срещу него.“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ