От Спешна помощ с гореща информация за ада с деца в София

1557229896-1

Четирите деца, които са пострадали при катастрофата, за която БЛИЦ първи писа, са откарани в „Пирогов“. Това съобщиха пред наш репортер от Спешна помощ.

„В 13. 45 часа получаваме сигнала. Инцидентът е пред „Герена“ на бул. „Владимир Вазов“.

Джип блъска деца – между 15 и 17 години, тийнеджъри. Четири са пострадалите, едното от тях е с открита фрактура. Веднага са изпратени три линейки, буквално за осем, девет минути са били там екипите, децата са откарани в „Пирогов““, разкриха от Спешна помощ.

Сигнал за пътния инцидент, който е станал на кръстовището на булевард „Владимир Вазов“ и улица „Васил Кънчев“, е получен малко преди 14 часа, съобщават от пресцентъра на МВР.

По първоначална информация водачът на лек автомобил „Мерцедес“ е загубил контрол над управлението и блъскайки 4-ри деца, на възраст между 15 и 17 години, пада в канала.

Веднага към мястото на инцидента са насочени екипи на Пътна полиция, пожарната и Спешна помощ. Изясняват се всички обстоятелства за възникването на инцидент се инцидента.

Към момента няма информация дали водачът е пострадал. Според очевидци, той е минал на червено. След това се опитал да избегне удар с друг автомобил и помел тийнейджърите.


One comment

  • Valentin

    07.05.2019 at 15:46

    Невинен… Като местан! И всичко е точно!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ