Нападнаха Венета Райкова!

Венета Райкова

Новият роман на Венета Райкова се бил разпродал за ЕДИН ДЕН! Представяте ли си колко сме ударили дъното на всички дъна, аз мога да го кажа, защото съм вътре в локвата, заедно с останалите млади и недотам млади български автори, поети и писатели, забутани в кьошетата на книжарниците и чакащи насъщния като манна небесна! Това е абсолютна трагедия. Вени Райкова пише за свирки и това се продава. Други създават смисъл“.

Така изригна в мрежата синът на покойния художник Кольо Карамфилов –Росен, който от доста време се изявява като писател. Той смята, че „Завист“ на Венета Райкова е насочен към тези, дето нямат талант, но успяват. Музикантът Венци Мицов също скочи срещу книгата, която според него била подигравка с интелектуалното ниво на българина. Самата Райкова не се притеснява от подобни нападки, защото според нея й завиждат, пише „България Днес“.  


One comment

  • Валентин

    07.05.2019 at 18:10

    завиждат я, ама не е като да нямат причина! Това що го не споменаваш ма Венето? чеп в устата си ли имаш? като се оправят нещата ще спрат да завиждат! К И Ф Л А ! ! ! !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ