Катето Евро с джип като мутреса (Снимки)

Сашо Кадиев, Катето Евро, Таня Тончева

Катерина Евро се е закрепила финансово след дълъг период на финансов недоимък. Актрисата, която до съвсем скоро се жалваше, че взема едва 200 лева пенсия, очевидно получава добра заплата в новото си амплоа на водеща в БНТ, щом вече шпори софийските улици с лъскав червен джип.

Катето бе засечена от фотографите на „Ретро“ да обикаля по работни задачи зад волана на скъпата си придобивка. Червеният ѝ дамски джип е на японската марка „Мазда“ и напомня на моделите автомобили, с които се фукат софийските мутреси. Цената му започва от 50 хиляди лева, като може да стигне до 70, в зависимост от екстрите, които притежава.

Лек автомобил на същата марка и в същия цвят кара и нейният син Сашо Кадиев, който със сигурност има пръст в покупката на луксозната придобивка на майка си. Близки до водещия на „Преди обед“ споделят, че той се ползвал с преференции, тъй като се явявал един вид рекламно лице на бранда. Независимо дали Катето е купила джипа си кеш, или ще го изплаща напред във времето, тя все пак е платила първоначална вноска от няколко хилядарки, разкриват запознати. 62-годишната актриса явно се чувство комфортно зад волана, щом си позволява да шофира на високи токчета, едновременно с това да пуши цигари, а и да прави непозволени маневри по най-натоварените столични булеварди. Звездата от „Оркестър без име“ едва не предизвика ПТП, промушвайки се между два автобуса от градския транспорт. За сметка на това пък, откакто разполага със собствена кола, Катето не отказва на приятели да ги вози безплатно.

Припомняме, че от началото на годината актрисата детронира Ути Бъчваров и застана на негово място като водеща на неговото емблематично предаване „Бързо, лесно, вкусно“ по БНТ. Хора от екипа на кулинарния формат издават, че Евро прибирала по 5 хилядарки месечно, за да приготвя своите рецепти в ефир.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ