Сексуално-фирмената партийка на Весо излъчва страх! Нищо, че той шества като мутра из телевизиите

веселин марешки

В рамките на ден 7-ми от месец май тази година, падащ се вторник, лицето Веселин Марешки, по ирония на съдбата заемащ висок държавен пост – заместник-председател на Народното събрание на Републиката, успя да докаже за пореден път теорията на Дарвин за еволюцията. Не е нужно учените да търсят по острови и из дивите гори на Амазонка липсващото звено. То е тук и се е курдисало на президиума на Народното събрание.

Можем да се поздравим с поредна доза войстваща, шестваща из медиите простащина. Вчера в две от националните телевизии това нещо успя да блесне в цялата си светлина. Гордо биещ се като подивяла горила в гърдите, че е „родолюбец”, „борец срещу статуквото” и народен трибун Марешки показа най-силния аргумент на противниците на представителната демокрация. Тази муцунка спокойно може да бъде показвана и давана за пример по време на агитация за смяна на формата на управление на държавата. С един циничен и каруцарски език, въпросният политически шарж показа, че дъно няма. Нашето общество е болно и симптоми са такива като Марешки – показващи наглост, елементарност, див цинизъм и ограниченост на ума и духа. Нашето общество, оглеждайки се в Марешки, може да види деградацията, нищо че точно деградиралият говори за деградация.

Политическият дебат, изборната кампания сега се превърна в един водевил, в който простотия се възприема за висш политически пилотаж, грубият език и цинизмът за висша политическа риторика. И не е само Марешки. Болни мозъци, тежки комплексари и функционално необразовани хора, качвайки се върху формалните достижения на демократичното устройство на обществото за плурализъм, сеят социопатия.

Допускането на подобен тип лица отравя целия обществен организъм. Не се чудете, че с подобен „елит” насилието в училищата избуява. С такива примери, които шестват по медиите, така се получава.

Всъщност поведението на лидера на семейно-сексуално-фирмената партийка „Воля” показва страх, тежък страх. Не за политическото му бъдеще. За собствената му личност. Защото е публична тайна, че лицето Марешки е просто един ръководител на десетина бутона, изпаднали в тежка зависимост. Цъкат бутоните в парламента, а пред медиите говорят глупости. Тези хора са обида за нацията!

КАРЛОС КОНТРЕРА

Заглавието е на редакцията



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ