Бившата на Ники Илиев изплува от тинята

Ники Илиев

Актрисата Саня Борисова се завръща на театралната сцена, след като бе изключена от актьорския състава на „Поручик Бенц“.

Тя ще влезе в ролята на 12-годишно момиче по време на представянето на магическия роман „Пътешествието на Мая в търсене на Дървото на живота“ от А. А. Георгиев. Неин партньор на сцената ще е Сашо Кадиев. 36-годишната блондинка и синът на Катето Евро ще влязат в ролите на главните персонажи от романа и ще прочетат ключови за сюжетната линия глави на 18 май в зала 7 на НДК.

Това ще е първата поява на сцена за Саня, която остана без театрални ангажименти, след като бе махната от пиесата „Поручик Бенц“. Според запознати зад това стоят отношенията между нея и бившия й съпруг Ники Илиев. Режисьор на спектакъла е бившият й свекър Бойко Илиев. Съвместната им работа обаче приключила заедно с брака на Саня и сина му, Към момента на нейно място играе Йоана Буковска.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ