Близък на Корнелия Нинова социалист с 4-етажен хотел край Гоце Делчев (Снимки)

5

Нови разкрития за луксозните имоти на представители на БСП продължават да излизат наяве. Оказа се, че заместник-кметът на БСП в Гоце Делчев Валери Сарандев, кой е и бивш областен управител на Благоевград, притежава луксозен 4-етажен хотел край Гоце Делчев.

За поредната имотна находка на опозицията алармира в профила си във Фейсбук бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров. По думите Сарандев е изключително близък с Корнелия Нинова, а в момента съпругата му и един от синовете му управляват 4-етажното бижу, намиращо се в село Тешово, намиращо се на по-малко от 20 км от Гоце Делчев.

„Малкото четириетажно хотелче на семейството на зам.-кмета от БСП в Гоце Делчев Валери Сарандев. Хотел „Алгеса“ в с. Тешово, община Хаджидимово. Съпругата му е управител на фирмата, а единият от синовете му – собственик на капитала. Същият Сарандев е особено близък с Корнела, той е и областен председател на БСП-Благоевград, а по време на служебното правителство на Румен Радев беше назначен за областен управител на област Благоевград. Интересно е да се провери всичко около този човек“, написа във Фейсбук Тодоров.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ