Наум Шопов откачи, изпоти мрежата с гола домашна снимка

наум шопов3

Актьорът от „Откраднат живот“ Наум Шопов-младши за кратко време се превърна в истински сексимвол. Младежът е любим персосаж от сериала, а последователите му в социалните мрежи се множат като гъби след дъжд.

За никого не е тайна, че Шопов има хубаво тяло, по което припадат неговите фенки. Той от години е запален по фитнеса и здравословното хранене, а резултатът си личи. А последната му снмка хвърли в шаш неговите последователи.

Не си мислете обаче, че Наум не си похапва мазни банички, пици и други вредни храни. Отскоро с приятелката си Теа имат собствен блог, където разкриват част от тайните на здровословното хранене. Точно там обясняват, че няма нищо лошо човек да прегреши понякога с храната, стига да е в рамките на допустимото и след това да знае как да стопи натрупаните калории.

За съжаление на неговите многобройни почитателки, съвсем скоро любимецът им ще напусне сериала „Откраднат живот“. Той иска да се развие като хирург наистина, след като преди година се дипломира. Не му стига ролята на лекар, иска му се в действителност да бъде такъв и да помага да хората.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ