Фалшива черна вест: Загина големият син на Динев, разбил се с 250 км/ч на магистрала „Тракия“ (Снимка)

Иван Динев

Фалшива новина за смъртта на големия син големият син на строителния предприемач Йордан Динев от Свети влас – 20-годишният Иван, взриви нета.

Във „Флагман“ излезе информация, че той е шофирал Ауди А4 с бургаска регистрация – А 14 20, синкаво на цвят, което получил като подарък от баща си в деня, в който взел и книжка – само преди 20-ина дни. С него се бил разбил с 250 км/на магистрала „Тракия“ при Чирпан.

Оказа се, че мейлът пратен уж от неговия братовчед Георги е фалшив.

От полицията потвърдиха пред колегите от ПИК, че няма такъв случай и наистина става въпрос за фалшива новина.

Главната редакторка на „Флагман“ разкри, че дори е говорила с човека по телефона, който се е представил за роднина и е съобщил за трагедията. От редакцията са подали сигнал до ГДБОП.

„Флагман.бг предава писмото и проведените телефонни разговори в ОД на МВР-Бургас с настояване случаят да бъде разследван незабавно. Приемаме тази постановка за груба провокация не само срещу родителите и близките на Иван Динев, но и срещу изграждания вече 9 години авторитет на медията ни да подготвяме и поднасяме достоверна информция за нашите читатели. Наясно сме, че подобно петно върху репутацията ни трудно би могло да бъде заличено, заради което настояваме колегите от останалите българските медии да ни подкрепят в този момент с незабавно искане да се въведат по-строги мерки при издирването на лица – компютърни и телефонни престъпници. Смятаме, че става въпрос за организирана престъпна група в този случай и ще предадем всичко с което разполагаме на специализираните органи“, се казва в специално обръщение на медията към читателите и колегията.


2 comments

  • Критика

    10.05.2019 at 8:53

    Майната му,едно лекенце по малко-взел преди 20-дена книжка ще ми кара с 250км/ч че и чак за София бил тръгнал заради някаква пикла.

    Reply

  • Десислава

    10.05.2019 at 9:24

    Новината е фалшива !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ