Не е за вярване, но братът на Бербо пак тръгна по грешния път

1557477450610x

Уж вървеше по правилния път, ама май пак е тръгнал из кривата пътека. Така гласи мълвата за брата на Димитър Бербатов – Асен.

През есента на миналата година той започна работа в академията на ЦСКА в Лондон, където му подадоха ръка и му помогнаха да вдигне имиджа си.

Източници на колегите от БЛИЦ от Благоевград обаче разкриха, че Асен е изкарал там само няколко месеца и малко след първите дни на 2019 година си е събрал багажа и се е махнал.

Най-малкият от рода Бербатови беше треньор на деца от „армейската” школа в британската столица. В средата на януари „забравял” да ходи на работа цяла седмица. Малчуганите напразно го чакали за тренировка, а когато бил потърсен, за да обясни какво се случва, Асен не си вдигал телефона.

„Много се изненадахме. Първоначално децата бяха доволни от отношението и тренировките му. Хвалеха го. Но впоследствие всичко се променило в негативна посока”, откровен е родител на едно от децата, трениращи в Лондон.

Дни по-късно той все пак звъннал, за да каже, че отива да работи в… Холандия. След около две седмици пък поднесъл друга версия за напускането си – брат му Димитър го поканил в прочутата си фондация в София и нямало как да му откаже.

Друг наш източник от Благоевград разкри, че през април случайно бил засякъл Асен отново в Лондон. Братът на футболната звезда бил в шумна компания, а на въпрос дали ще се връща обратно академията на ЦСКА в британската столица, той отговорил: „Не. Аз приключих с тях!”.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ