Майка с две деца се преобърна с кола край Шумен, откарани са в болница

Полиция-3

Жена пострада в пътно произшествие, а в автомобила с нея са били и двете й деца, предаде „Дарик“.

Вчера в 7.35 ч. на ОД на МВР-Шумен е получен сигнал, че на главен път Русе – Варна в близост до пътния възел с пътя Шумен – Силистра (Седми километър), е възникнал пътен инцидент. На място е изпратен екип на сектор „Пътна полиция“.

При първоначалните мероприятия е установено, че лек автомобил „Мазда“ с шуменска регистрация, движещ се в посока Шумен, е излязъл вляво извън пътното платно и се е преобърнал.

Превозното средство е управлявано от 31-годишна жена от Шумен. В автомобила с нея са пътували и двете й деца – момче и момиче, на 6 и 9 години.

Всички са откарани са за преглед в болница в Шумен. По първоначални данни децата са без сериозни травматични увреждания, но са оставени за наблюдение. Жената е с травма на лявата ключица и фрактури на четири ребра.

Не е изпробвана с техническо средство за употреба на алкохол. Взета е кръвна проба за химичен анализ. Работата по случая продължава.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ