От последните минути: Прокуратурата разследва мач на ЦСКА за черно тото

ЦСКА, Лудогорец

Прокуратурата разследва евентуално черно тото в Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. В началото на декември 2018 г. на лице, чиято самоличност не се споменава от прокуратурата, е предложена облага, за да повлияе на футболния мач между ППФЛ ФК „Верея“ – Стара Загора с ПФК “ЦСКА“ – София.

На 08.05.2019 г. в Районна прокуратура – гр. Стара Загора е било образувано досъдебно производство по сигнал изпратен след проверка извършена от Главна дирекция „Национална полиция“ гр. София за това, че в началото на месец декември 2018 г. в гр. Стара Загора е била предложена на другиго облага, която не му се следва, за да повлияе на резултата на спортно състезание – футболен мач на ППФЛ ФК „Верея“ – Стара Загора с ПФК “ЦСКА“ – София, администриран от спортна организация – Български футболен съюз (БФС) – престъпление по чл.307в,ал.1 от Наказателния кодекс.

На 9 декември в срещата между „ЦСКА“- София и „Верея“ единственият гол бе отбелязан от Тиаго Родригес през първата част. С него „Червените“ взеха победата с 1:0 над домакините.

Разследването е било възложено на ОД на МВР – гр. Стара Загора, като е определен двумесечен срок за провеждането му.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ