Отвратително! Този насилва работничките си в аптеките (Скандална снимка)

веселин марешки

Веселин Марешки губи почва под краката си!

Въпреки многомилионната му предизборна кампания, въпреки торбите с пари за пиарката Цветелина Узунова, въпреки обгрижването на социологически агенции, подсъдимият олигарх няма никакви шансове да спаси кожата, бягайки в Европарламента.

Последният му „стратегически“ ход е наистина връх в антирекламата. От два дни във фейса върви игра с фундаментална награда: личният телефон на Веселин Марешки. Олигархът обещава да ви го даде да се снимате с него, ако преди това си постнете снимка с някой от картонените му прототипи във фирмените аптеки.

Лошо няма, всеки може да е неумен докъдето стигне. Ужасното е, че всички работнички в аптеките, както и съпартииките в родовата партия са насилени да постнат такива снимки. И много от тях, притеснени за хляба си, го правят.

Въпрос за прокуратурата е, ако така се процедира и на 26-и май, става ли дума за напазаруван чрез заплахи корпоративен вот!?


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ