Ето го зловещият Стоян от Костенец, издирван за бруталното убийство на жена си (Снимка)

Полиция

43-годишният Стоян Георгиев Зайков от Костенец е издирван във връзка с разследване на убийството на 38-годишна жена, извършено тази сутрин в града.

Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Хората, които разпознават издирвания и имат информация къде може да бъде открит, да позвънят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.

Ревност – вероятно това е основната версия, по която полицията в Костенец ще работи за убийството на младата Милена Шишкова в Костенец.

38-годишната жена е била брутално заклана, а полицията в града издирва нейния съпруг. Часове след трагедията хората в Костенец говорят единствено за случилото се. Милена Шишкова се е занимавала с погребален бизнес, ръководела е агенция „Рай-10“.

„Беше много добър човек, но не се разбираше със съпруга си, двамата имаха едно момченце. През последните години започна връзка с мъж с прякор Распутин, целият град говореше за това, те дори не се и криеха, вероятно това е причината мъжът й да реши да направи такова зверство“, коментира пред БЛИЦ колега на убитата Милена. Други познати на младата жена твърдят, че тя е имала намерение да напусне мъжа си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ